Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΑΧΑΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΕΦ... ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ «ΚΑΥΤΗ» ΕΔΡΑ! *VIDEOS*



Ο Ολυμπιακός έχει συνεχή ανοδική πορεία και βελτιωμένη εικόνα, γεγονός που δίνει πολλές ελπίδες για πολύ μεγάλα πράγματα φέτος!

Σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει ο Θρύλος για να φτάσει στην κορυφή, μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας, έχει και το ΣΕΦ. Η έδρα των ερυθρόλευκων αποτελεί φόβητρο για κάθε αντίπαλο που έχει επισκεφθεί φέτος τον Πειραιά, εύκολα λοιπόν μπορεί να καταλάβει κάποιος τι θα γινόταν αν αυτή η έδρα ήταν... "καυτή" όπως παλιά.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης και οι συμπαίκτες του, έχουν πετύχει 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Κάποιες απ’ αυτές τις νίκες μάλιστα ήρθαν και με εμφατικό τρόπο...

Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο για μια ομάδα που έχει στόχο την κορυφή, γι' αυτό και είναι κρίμα για αυτήν την ομάδα σε κάποια παιχνίδια να μην έχει τον έκτο παίκτη μαζί της!

Η δικαιολογία της... κρίσης ας τελειώσει επιτέλους, κι όποιος θέλει να βοηθήσει και να στηρίξει αυτή την ομαδάρα ας... καπνίσει δύο πακέτα τσιγάρα λιγότερα την εβδομάδα.

Ίσως η επιμονή μας αυτή για γεμάτο ΣΕΦ να κουράζει κάποιους, αλλά επειδή είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε το γεμάτο και "καυτό" ΣΕΦ, δε θα μπορέσουμε ποτέ να νιώσουμε ικανοποιημένη με τη σημερινή εικόνα του ΣΕΦ...

Για του λόγου το αληθές δείτε τα παρακάτω βίντεο (για να μάθουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλιότεροι) και ας μας πει κάποιος, αν με τέτοιο ΣΕΦ υπάρχει περίπτωση κάποια ομάδα να περάσει νικηφόρα από τον Πειραιά φέτος... :










ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ! ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :