Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

«ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...»



Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Εθνικός στον τελικό του League Cup αναφέρθηκε ο Σάκης Μουστακίδης.

«Το είπα χθες, το λέω και σήμερα. Οι δύο βασικοί παίκτες της ομάδας είναι νεαροί και άπειροι και δυστυχώς αυτοί κρίνουν το αποτέλεσμα. Αν ο πασαδόρος και ο διαγώνιος ή ένας από τους δύο είναι άπειροι, τότε έχεις πρόβλημα. Ο Εθνικός σήμερα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας ένα 80-85% κυρίως στο σέρβις και την υποδοχή. Για να νικήσεις τον Ολυμπιακό, μία ομάδα που το κύριο όπλο της είναι η υποδοχή, θα πρέπει να είσαι κι εσύ συγκεντρωμένος και να έχεις και καλό σέρβις. Χάσαμε το σέρβις και την καλή υποδοχή που είχαμε στο πρώτο σετ, κάναμε τα πράγματα πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό, ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ, και όταν μία ομάδα σαν αυτήν είναι μπροστά, δύσκολα μπορείς να το γυρίσεις. Από το δεύτερο σετ και μετά η ομάδα έδειξε μία εικόνα που σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της. Ξέραμε τι να περιμένουμε σήμερα, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο μόνος τρόπος που έχουμε είναι οι μικροί παίκτες να βελτιώνονται και οι μεγαλύτεροι να παραμένουν στο σύνολο. Η πορεία μας θα είναι δύσκολη. Δυστυχώς κάναμε δύο ήττες χωρίς πασαδόρο στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Εθνικού.

Για τη συνέχεια είπε: Αυτό το ματς τελείωσε, φεύγουμε και κοιτάμε το επόμενο. Ο αθλητής πρέπει να λειτουργεί σαν ομάδα. Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός, πάμε να κρατήσουμε τα όπλα μας. Είτε είσαι προπονητής, είτε παίκτης, θέλεις να νικάς με κάθε τρόπο. Είμαι πιο πολύ στενοχωρημένος που δεν παίξαμε σε όλο το παιχνίδι όπως θα έπρεπε να παίξουμε. Ξέρω τι έχω στα χέρια μου και πού μπορούμε να φτάσουμε. Θέλω να καταλάβουν τα παιδιά τις δυνατότητες τους και ότι για να φτάσουν κάπου πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Θα μπορούσαμε να μην παίρναμε κανένα σετ και να παίζαμε καλύτερα. Θέλω να αλλάξει ο τρόπος σκέψης».

Από την πλευρά του ο Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε: «Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, πήραμε το πρώτο σετ, αλλά όταν παίζεις με μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να δίνεις το 100% αν θες να νικήσεις. Αυτό το έχουμε καταλάβει εδώ και χρόνια. Αν χαλαρώσεις και χάσεις για λίγο τη συγκέντρωση σου, δύσκολα το γυρνάς, γιατί είναι μία έμπειρη ομάδα. Χάθηκε ένας στόχος αλλά δεν πειράζει. Συνεχίζουμε σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ. Μετά το πρώτο σετ, δεν ακολουθήσαμε σωστή τακτική. Αν παίζαμε το 100% δεν ξέρω αν θα νικούσαμε, αλλά δεν θα χάναμε έτσι».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :