Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

«ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ...»



Ο αρχηγός της Ντνίπρο, Ρουσλάν Ροτάν, δίνει μέσα από το "Gazzetta.gr" σύνθημα... νίκης για την ομάδα του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά...

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός της Ντνίπρο και εν ενεργεία διεθνής με την Ουκρανία περιμένει πως και πως την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Ρουσλάν Πέτροβιτς Ροτάν είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς παίκτης της Νντίπρο και αρχηγός της, ενώ το γεγονός ότι αποτελεί ποδοσφαιριστή της αντιπάλου των ερυθρόλευκων για πάνω από 12 χρόνια (με μία... διακοπή τριών ετών που ήταν στην ομάδα της Ντιναμό Κιέβου), δίνει μεγαλύτερη σημασία στην αναμέτρηση, μιας και θέλει την ευρωπαϊκή διάκριση με τον σύλλογο.

Φέτος έχει 18 συμμετοχές και 1.537 λεπτά συμμετοχής έχοντας σκοράρει 2 φορές (από μία σε Γιουρόπα και Κύπελλο Ουκρανίας).

Στις δηλώσεις του ο Ροτάν επισήμανε αρχικά πως «είναι σίγουρα ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και ξέροντας πως δεν θα παίξουμε στην έδρα μας και έχοντας τόσο κόσμο στο πλευρό μας και ότι προερχόμαστε από σημαντική αποχή από τις επίσημές μας υποχρεώσεις».

Ο έμπειρος άσος ξεκαθάρισε για τον Ολυμπιακό ότι «ξέρουμε πολύ καλά την δυναμική του Ολυμπιακού και το πως πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, έχοντας κάνει και καλές πορείες στην Ευρώπη. Είναι μία καλή ομάδα, την οποία υπολογίζουμε και σεβόμαστε σε μεγάλο βαθμό, όμως εμείς έχουμε ξεκάθαρους στόχους για το ματς».

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα ο Ροτάν διευκρίνισε πως «αναμφίβολα επηρεάζεσαι από τέτοιες καταστάσεις και όπως είπα και πριν ξέρουμε πως δεν θα αγωνιστούμε στο γήπεδό μας. Δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς, όμως είμαστε αποφασισμένοι να πάμε για τη νίκη. Να παίξουμε πολύ καλά και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό για να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :