Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«ΚΛΑΙΝΕ» ΞΑΝΑ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ... ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Ο πόνος από τον Ολυμπιακό είναι... απερίγραπτος! Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτά που γράφουν; Ναι, είναι οι ίδιοι που την προηγούμενη εβδομάδα παραδέχτηκαν ότι η ομάδα τους... δε μπορεί!

Είδαν λοιπόν το χέρι του Χάρα τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ πριν από το γκολ του Ντουρμάζ, αλλά δεν είδαν δύο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χέρια εντός περιοχής από τους παίκτες του Εργοτέλη, είδαν το... επιθετικό του Κασάμι, αλλά δεν είδαν την ανατροπή του Χάρα, ούτε φυσικά το αγκάλιασμα εντός περιοχής του Μανιάτη, όσο το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0!

Φυσικά μετράνε και τα... φάουλ, τι σημασία έχει που η κατοχή για τον Ολυμπιακό ήταν κοντά στο 70%! 

Γι'αυτό λοιπόν ας τους... απολαύσουμε :

paok24.com : Δεν μπορούν μόνοι τους...

Διαιτησία για... σεμινάριο!

Όλα του... γκολ δύσκολα. Μετά την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα και απέναντι στην καλοστημένη αμυντική γραμμή του Εργοτέλη. Ακόμη και με φάουλ 2-12 (!) στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Περέιρα αδυνατούσαν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία των Κρητικών, με τις δυο ομάδες να αποχωρούν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0 και τους γηπεδούχους σε έξαλλη κατάσταση λόγω... διαιτησίας.

Οι φωνές έπιασαν τόπο και στο δεύτερο 45λεπτο ο Παπαπέτρου έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντουρμάζ έγραψε το 1-0 αφού προηγουμένως ο διαιτητής δεν είδε πως ο Χάρα είχε βρει πεντακάθαρα την μπάλα με το χέρι προτού την στρώσει στον αμαρκάριστο Ντουρμάζ.

Το γκολ στάθηκε απλά η αρχή για τα όσα ακολούθησαν στην πορεία. Στο 78΄ο διαιτητής “βάφτισε” το επιθετικό φάουλ του Κασάμι στον Φιντέλεφ πέναλτι! Τελικά, ο Τσόρι Ντομίνγκεζ νικήθηκε από τον εκπληκτικό Σαράνοφ που συνεχίζει την καλή παράδοση στα πέναλτι (αρκεί να θυμηθεί κανείς πως είχε πει όχι στον Στοχ δυο φορές στο παιχνίδι με την Μακάμπι στην Τούμπα), μην μπορώντας να εκμεταλλευτεί το “δώρο” του Παπαπέτρου!

Τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα του Πειραιά που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Εργοτέλη...

olapaok.gr : Νίκη που ξεκίνησε με χέρι

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη (0-0 μέχρι το 70'), αλλά κατάφερε τελικά να κερδίσει με 2-0. Κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ των "ερυθρολεύκων", αφού υπάρχει πεντακάθαρο χέρι από τον Χάρα, ο οποίος σερβίρει γκολ σε κενό τέρμα στον Ντουρμάζ. Διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι οι Πειραιώτες.

* Nα ξεκαθαρίσουμε κάτι, επειδή εμείς καραγκιόζηδες ΔΕΝ θα γίνουμε και δεν θα τα βλέπουμε όλα υπέρ μας αν δεν είναι πραγματικά,για κανένα λόγο. Ναι, στη φάση του πρώτου γκολ πιθανότατα ο Χάρα κάνει χέρι, ναι, το πέναλτι που κέρδισε ο Κασάμι και ΔΕΝ μετέτρεψε σε γκολ ο Τσόρι ήταν αυστηρότατο. 

Όμως, δύο φορές τα πεντακάθαρα χέρια που έγιναν στην περιοχή του Εργοτέλη, όπως και τόσο η ανατροπή του Μανιάτη, όσο και αυτή του Χάρα δεν έγιναν... αντιληπτά από τον Παπαπέτρου στο 0-0. Μετά το... 2-0, κάνει όποιος γουστάρει εύκολα το κομμάτι του... 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :