Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑΤΟ! (ΡΗΟΤΟ)



Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ανδρέας Τάτος έγινε και επίσημα τελικά παίκτης της Βέροιας, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο και ανακοινώθηκε!

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού που το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε-επέστρεψε με πολλά όνειρα στον Ατρόμητο δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού και να δείξει όλα αυτά που τον έκαναν γνωστό στην πρώτη του θητεία του στο Περιστέρι. Έτσι το... διαζύγιο ήταν αναμενόμενο αφού εδώ και αρκετό καιρό είχε πάρει το... μήνυμα να βρει ομάδα μιας και δεν υπολογίζονταν από τον Σα Πίντο.

Τελικά στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και εκεί που όλα έδειχνα ότι "ναυάγησε", όπως σας είχαμε ενημερώσει η υπόθεση με την ομάδα της Ημαθίας, τελικά ο Τάτος αλλάζει φανέλα και ...ανηφορίζει προς τη Βέροια. Τα βρήκε σε όλα με την «βασίλισσα του Βορρά», έλυσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο και ήδη ανακοινώθηκε ως εξής:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τάτου. O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής:«Είμαι χαρούμενος πού ήρθα στην Βέροια . Ευχαριστώ τον πρόεδρο πού με εμπιστεύτηκε. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.Η Βέροια είναι μία ευκαιρία να αναγεννήσω την καριέρα μου».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :