Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!



Δεν ασχολούνται στον Ολυμπιακό με το τι κάνει ο ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι περνάει απαρατήρητη η ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τον Παναιτωλικό, αφού αν κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι τη Βέροια θα αυξήσουν τη διαφορά τους στο +5, αλλά δεν μπαίνουν στη διαδικασία... σχολιασμού.

"Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο ΠΑΟΚ. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα και θέλουμε να το κερδίσουμε. Εκεί είναι το μυαλό μας", ήταν το σχόλιο ανθρώπου που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα όταν ρωτήθηκε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό μέσα στην Τούμπα.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και δεν θέλουν να μπουν σε αντιπαραθέσεις. Αυτό που τονίζουν από το Λιμάνι είναι ότι κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουν το απόλυτο των νικών, προκειμένου να στεφθούν στο τέλος πρωταθλητές με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο, όποιος και αν είναι αυτός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :