Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝ...

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από 6 μέρες (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) ο Μπεν είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, χθες μετά τον αγώνα τον δύο ομάδων (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Πότε όμως θα πιάσει λιμάνι ο Μπεν; Ακόμα και τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές το θέμα είναι ανοιχτό, γιατί τα δεδομένα έχουν ως εξής : 

O Περέιρα θα ήθελε από τώρα στην ομάδα τον Μπεν, χωρίς όμως να.. καίγεται κιόλας, αφού με τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του θα είναι δύσκολο να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στη Βέροια ως κίνηση καλής θέλησης για να πάρει άμεσα τον παίκτη, η οποία και απορρίφθηκε , όπως και η νέα βελτιωμένη πρόταση που ακολούθησε. 

Η Βέροια όμως αν δε δώσει... απόψε τον Μπεν, τον χάνει το καλοκαίρι χωρίς να βάλει μία στα ταμεία της. Ίσως επικρατήσει το... πείσμα της, αφού δεν είναι κρυφό ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Ημαθίας προτιμούσε να δώσει τον Μπεν στον ΠΑΟΚ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δε βιάζεται αφού υπάρχουν και οι Μπενίτες - Διαμαντάκος, ήρθε και ο Χάρα και έτσι περιμένει απλά την απόφαση της Βέροιας αν η τελευταία θελήσει να το ξανασκεφτεί την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, ακόμα και αν πάρει τώρα τον Μπεν ο Ολυμπιακός δεν είναι απίθανο να τον παραχωρήσει άμεσα δανεικό σε άλλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Μπεν είναι μία δεύτερη περίπτωση... Ολαιτάν, που τον ήθελε ο ΠΑΟΚ από την Βέροια, αλλά κατέληξε στον Ολυμπιακό... Τώρα ή το καλοκαίρι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :