Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ ΝΑ... ΧΑΡΕΙ Η ΤΙΓΚΡΕΣ!



Σιγά που θα άφηνε σε... ησυχία η Τίγκρες τον Άλαν Πουλίδο. Η ομάδα του Μεξικού αφού ειρωνεύτηκε μέσω του προέδρου της τον διεθνή επιθετικό ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως ετοιμάζει... έφεση.

O Πουλίδο ενημέρωσε το Σάββατο τους followers του ότι πήρε προσωρινή άδεια για να μπορέσει να παίξει, όπως σας ενημερώσαμε(δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάνδρο Ροδρίγκες αντέδρασε άμεσα τονίζοντας πως... «θα πρότεινα στον Άλαν Πουλίδο να ασχοληθεί καλύτερα με το πινγκ πονγκ ή με κάποιο παρόμοιο άθλημα. Αυτός έλεγε ότι είναι ονειρό του να παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα; Τώρα, δηλαδή, το εκπληρώνει; Θα του έλεγα πως είναι ακόμα μικρός. Έκανε μια απερισκεψία και εμείς μπορούμε να τον συγχωρήσουμε και να επιστρέψει. Οφείλει να γυρίσει στην ομάδα μας, από όπου δεν έπρεπε ποτέ να φύγει».

Ακολούθησε όμως και ανακοίνωση της Τίγκρες που δηλώνει... αποφασισμένη να συνεχίζει να διεκδικεί το δίκαιό της, όπω τονίζει, κάνοντας έφεση: «Η διοίκηση της Τίγκρες θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της για την απόφαση της FIFA για τον Άλαν Πουλίδο και την χορήγηση προσωρινής άδειας στον παίκτη. Μια τέτοια γρήγορη απόφαση και κόντρα σε ότι έχουν ήδη αποφασίσει η Ομοσπονδία στο Μεξικό και το CAS είναι μια απόφαση ρουτίνας, που προκύπτει από τους κανονισμούς της FIFA. Ακόμα έτσι είναι ατυχής και μας προβληματίζει. Και αυτό διότι ο παίκτης έχει έγκυρο συμβόλαιο μαζί μας ως το 2016. Για να υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά της, η Τίγκρες θα κάνει έφεση στο CAS, τον διεθνή οργανισμό με την ανώτατη δικαιοδοσία για τις διαμάχες αυτές. Το CAS γνώριζε πολύ καλά για όλα αυτά και είχε αρνηθεί να παραχωρήσει προσωρινή άδεια στον παίκτη. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη που μας δείχνουν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :