Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ... ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ!



Η FIFA έδωσε στον Άλαν Πουλίδο προσωρινή άδεια συμμετοχής και ο Μεξικανός επιθετικός θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Λεβαδειακό μετά από... δέκα μήνες απραξίας!

Ο Πουλίδο είχε ζητήσει από την Παγκόσμια Ομοσπονδία προσωρινή άδεια να αγωνιστεί στους Βοιωτούς μέχρι να... ξεκαθαρίσει η διαμάχη του με την Τίγκρες. Η ομάδα του Μεξικού δικαιώθηκε, ως γνωστόν, από το CAS πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2016, αλλά η πλευρά του Πουλίδο μελετά τι τρόπους έχει για να ανατρέψει αυτή την απόφαση και να δικαιωθεί.

Πάντως, από την στιγμή που η FIFA του έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον Λεβαδειακό, ο Πουλίδο δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που θα επιστρέψει επιτέλους στη δράση.

Μάλιστα, σε μήνυμά του στο Twitter ανέφερε: «Ξύπνησα με μια σπουδαία είδηση. Εξασφάλισα προσωρινή άδεια συμμετοχής. Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, που μου έδειξες για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλος είσαι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :