Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΡΑΚΟΣ ΣΤ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ Ο ΣΑΝΤΑΝΑ...



Ο Φελίπε Σαντάνα που μίλησε με τον Βίτορ Περέιρα μετά το τέλος του αγώνα μ την Ντνίπρο ήταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση.

Οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις των στόπερ δεν είναι... μυστικό στον Ολυμπιακό. Για ακόμα μία αναμέτρηση οι ερυθρόλευκοι... λαβώθηκαν από λάθη, επιπολαιότητες και αβλεψίες της άμυνάς τους.

Ο Σαντάνα που είχε κομβικό ρόλο στην φάση του πρώτου γκολ και που γενικότερα από την ημέρα που ήρθε στο Λιμάνι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα ήταν... ράκος στα αποδυτήρια.

Ο Περέιρα που... εξερράγη στην φάση του πρώτου γκολ για να τα ψάλλει μετά στους παίκτες του στα αποδυτήρια και ενώ ενοχλήθηκε πολύ και για το 2-2 είχε μία αυζήτηση μαζί του αφότου έληξε ο αγώνας και για την φάση του 1-1 και γενικότερα για την εικόνα του.

Ο Φελίπε Σαντάνα πάντως δεν ήταν σε καθόλου καλή ψυχολογία και ενώ τα έβαζε με τον εαυτό του.

* Στα social media μετά το τέλος του αγώνα αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την επιλογή του Σαντάνα μετά την αποψινή βραδιά με τη Ντνίπρο.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :