Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΠΑΟ... (PHOTO)



Τα επεισόδια πριν τη σέντρα και η ρίψη φωτοβολίδων και αντικειμένων είναι πιθανό να κοστίσουν... ακριβά στον Παναθηναϊκό, με βαρύ πρόστιμο και... τιμωρία έδρας, όπως τονίζει το άρθρο 15.

Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη, αλλά ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας είναι ορατός. Τα επεισόδια πριν τη σέντρα, οι συγκρούσεις με την αστυνομία, η ρίψη φωτοβολίδων μπορούν να μεταφραστούν από βαρύ πρόστιμο μέχρι και... αφαίρεση βαθμών, σενάριο πάντως ακραίο. Υπάρχει όμως και η επίθεση κουκουλοφόρων στον γυμναστή των ερυθρολεύκων, Χρήστο Μουρίκη... (δείτε το θέμα ΕΔΩ).

Ανάλογα με το τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τις 120.000 ευρώ ή 1 έως 3 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Αν υπάρχει βιαιοπραγία κατά προσώπων στα σενάρια μπαίνει και αφαίρεση τριών βαθμών.

Όπως αναφέρει το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, στην παράγραφο 6, που αφορά τα εκτεταμένα επεισόδια... «εάν τα εκτεταμένα επεισόδια έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, υπάρχει πρόστιμο ύψους 70.000 έως 200.000 ευρώ, 2 έως 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών».




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :