Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»



Ο Κώστας Βασιλειάδης... «ανακρίθηκε» από την κάμερα του Olympiacos BC κατά την άφιξη της Μάλαγα στην Ελλάδα.

Ο διεθνής παίκτης της Μάλαγα αρχικά τόνισε για την μέχρι στιγμής πορεία των Ανδαλουσιανών πως... «Με το σκεπτικό ότι ο τέταρτος που περνάει στου οχτώ, περνάει γενικά με εφτά νίκες. Έχοντας εμείς μία, περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν. Ερχόμαστε εδώ για να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στο σκορ μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο τέλος να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε καλά αυτήν την στιγμή, είμαστε χωρίς τραυματισμούς που είναι και αυτό σημαντικό, δουλέψαμε καλά και έχουμε ελπίδες για τη νίκη».

Οσο για το χαμένο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Copa Del Rey, ο Βασιλειάδης τόνισε πως... «Αφήσαμε πίσω το ματς του κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι, είδαμε ποια είναι τα λάθη μας και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί με την Μπαρτσελόνα που είναι μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά με κάποια μικρά λάθη στερηθήκαμε τη νίκη. Τώρα ξεκινούμε τον δεύτερο γύρο του Top 16 και το σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη».

Τέλος για τον Θρύλο και την κόντρα της Παρασκευής, ο Βασιλειάδης υποστήριξε πως... «Εντάξει ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ γεγονός που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι πρώτος στον όμιλο, πάρα πολύ καλή ομάδα, με την αλλαγή του προπονητή άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα. Πιέζουν πάρα πολύ στην άμυνα, γενικότερα ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πρόσωπο και είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα πάει αρκετά μακριά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :