Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η... «ΒΟΜΒΑ» ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ!



Ο Αντρέι Κιριλένκο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), έμεινε ελεύθερος το Σάββατο από τους Σίξερς και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήδη τον... περιμένει, λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας των μεταγραφών στην Ευρωλίγκα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Eurohoops".

Με μια εξαγορά συμβολαίου 3,3 εκατ. δολαρίων από το ΝΒΑ, ο Ρώσος που αποτελεί ιερό τέρας για το μπάσκετ της χώρας του, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη για μια ακόμα προσπάθεια να κατακτήσει την κορυφή της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού εδώ και καιρό είχε στο μυαλό της την πιθανή επιστροφή του Κιριλένκο, ειδικά με τον Βίκτορ Χριάπα να κινδυνεύει να χάσει τη σεζόν. Και τώρα, όταν περάσει η προθεσμία των δύο ημερών κατά την οποία άλλες ομάδες του ΝΒΑ μπορούν να διεκδικήσουν το συμβόλαιο του, η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να ανακοινώσει την επιστροφή του με ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :