Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ... ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; (PHOTOS)



Τεράστια ένταση προκλήθηκε με την είσοδο του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.

Με την άφιξη κιόλας των ερυθρόλευκων στην έδρα του Παναθηναϊκού προκλήθηκε τεράστια ένταση, η οποία ξεκίνησε κατά την απόπειρα του Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Στη θέα του προέδρου του Ολυμπιακού, οι οπαδοί των "πράσινων" εξαγριώθηκαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει... βροχή αντικειμένων και φωτοβολίδων από τις εξέδρες και μάλιστα κάποια παραλίγο να χτυπήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος οπισθοχώρησε στ’ αποδυτήρια, ωστόσο η εστία των επεισοδίων μεταφέρθηκε στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο -και πιο συγκεκριμένα στη θύρα 13.


Η παρουσία του Βίτορ Περέιρα μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων του Παναθηναϊκού οδήγησε σε... «ντου» περίπου 50 εξ αυτών στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγι στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έσπευσαν στ’ αποδυτήρια.

Την ίδια ώρα, μια από τις δεκάδες κροτίδες που έπεσαν από τις εξέδρες έσκασε στα πόδια αστυνομικού, ο οποίος κατέρρευσε και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα για ν’ ανακτήσει τις αισθήσεις του!

Τουλάχιστον, η επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ ανάγκασε τους ...εισβολείς (με τους οποίους σημειώθηκαν μάχες μέσα στον αγωνιστικό χώρο) να επιστρέψουν στις εξέδρες και λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα να εκτονωθεί κάπως η κατάσταση νόψει της σέντρας του αγώνα.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :