Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

1ος Ο ΜΕΣΙ... 9ος Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!!!



Σε μελέτη του «Football Observatory» ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος επιθετικός στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στην... 29η θέση.

Η συγκεκριμένη έρευνα αφορά τα όσα έχουν κάνει παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ, στην Πριμέρα Ντιβισιόν, στην Serie A, στην Ligue 1 και στην Μπουντεσλίγκα από την αρχή του χρόνου, από όταν ο Μέσι έχει σκοράρει 17 γκολ για την Μπαρτσελόνα.

Τα πράγματα για τον Ρονάλντο, μετά τη «Χρυσή Μπάλα» δεν έχουν πάει... καλά και ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ είναι στην 29η θέση, ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι στην 35η θέση και ο Κάριμ Μπενζεμά στην 37η.

Στην αντίστοιχη κατηγορία με τους κεντρικούς αμυντικούς ο διεθνής πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, είναι στην... 9η θέση!

Στην μελέτη οι παράγοντες που μέτρησαν ήταν η ευστοχία στα σουτ, οι ευκαιρίες που δημιούργησαν για συμπαίκτες, οι «μάχες» που κέρδισαν με αντιπάλους, οι σωστές πάσες και το πόσο βοήθησαν στο να μην δημιουργήσει ευκαιρίες ο αντίπαλος.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :