Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΜΕ... ΜΟΥΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «4»!



Είναι στην ομάδα των αντρών του Ολυμπιακού, όμως είναι λογικό πως ακόμα δεν είναι έτοιμος για να μπορέσει να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος προπονείται με τους μεγάλους αλλά αγωνίζεται πιο πολύ με τους νέους των ερυθρόλευκων, που σήμερα δίνουν την μάχη τους με τον ΑΟΠ Φαλήρου στις 20:00 στο ΣΕΦ για την πρόκριση στους τέσσερις της Α ΕΣΚΑΝΑ.

Ο νεαρός γκαρντ είναι ο... ηγέτης της ομάδας του Αντώνη Κουρμούλη και το βράδυ θα παλέψει μαζί με τον Στράτο Καλογερία (ηττήθηκαν στο ματς στον Αλιμο με 65-56) και τα υπόλοιπα παιδιά του Θρύλου για το 2-1 στη σειρά. Σε περίπτωση νίκης, οι ερυθρόλευκοι προκρίνονται στην τετράδα, όπου έχουν ήδη περάσει με σκούπα ο Ικαρος Καλλιθέας, ο Πανιώνιος και ο Πρωτέας Βούλας. Εκεί θα τους περιμένει η ομάδα της Καλλιθέας σε ένα πολύ δύσκολο ζευγάρι με φόντο τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι Κορασίδες του Θρύλου κατάκτησαν το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ για τη σεζόν 2014-15.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :