Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΔΙΝΕΙ 7εκ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ... ΤΟΡΟΣΙΔΗ Η ΡΟΜΑ!



Η Ρόμα επιμένει για Μπρούνο Πέρες και σύμφωνα με νέο δημοσίευμα ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα πρόταση στην Τορίνο για τον Βραζιλιάνο δεξί μπακ προσφέροντας μεταξύ άλλων και τον... Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Μπρούνο Πέρες εξακολουθεί να βρίσκεται στα πλάνα της Ρόμα ενόψει της νέας σεζόν και όλα δείχνουν πως είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον πάρει στο "Olimpico" το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων, Βάλτερ Σαμπατίνι, είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στην Τορίνο για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, η οποία θα περιλαμβάνει πέρα από χρήματα και... έμψυχα ανταλλάγματα.

Συγεκριμένα γίνεται λόγος για προσφορά ύψους 7.000.000 ευρώ από πλευράς Ρόμα, η οποία προσφέρει επίσης τόσο τον Βασίλη Τοροσίδη με κανονική μεταγραφή όσο και τον 23χρονο Φεντερίκο Βιβιάνι με τη μορφή δανεισμού (αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στη Serie B με τη φανέλα της Λατίνα).


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :