Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!



Αποφασισμένοι να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι στον Ολυμπιακό και αναμένεται να γίνει επίσημη κρούση στην Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με τον "Γαύρο", στη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρουν ότι η απόφαση για την αγορά του Σέρβου χαφ είναι... ειλημμένη και θεωρείται σίγουρο ότι οι ερυθρόλευκοι τον θέλουν και του χρόνου στο ρόστερ τους, ενώ αυτό φαίνεται πως είναι επιθυμία και του ίδιου του παίκτη. Άλλωστε πριν από τον τραυματισμό του ο Μιλιβόγεβιτς ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και είχε ξεχωρίσει και στο Champions League.

Η οψιόν αγοράς του 23χρονου μέσου είναι στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ενδέχεται να υπάρχει χρονικό περιθώριο μέχρι τα μέσα Απριλίου για την ενεργοποίησή της. Γι' αυτόν το λόγο δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες κινήσεις στρατηγικής από την πλευρά των ερυθρόλευκων σχετικά τόσο με τα χρονικά περιθώρια όσο και με το κόστος της μεταγραφής, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :