Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟ)



Με τιμωρία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ καθώς η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη FARE. Ελαφρυντικό η άμεση αντίδραση του "τριφυλλιού", όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Η ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ στο γήπεδο της Λεωφόρου (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) έχει οδηγηθεί, ως γνωστόν, στη FARE, η οποία τελεί υπό την εποπτεία των UEFA και FIFA.

Το "sport24.gr" σε δημοσίευμά του αρουσιάζει τι προβλέπουν οι δύο ομοσπονδίες σε περίπτωση τιμωρίας του Παναθηναϊκού, ενώ καθίσταται σαφές ότι αποτελεί ελαφρυντικό η στάση του "τριφυλλιού" που τόνισε ότι αναζητά το δράστη του περιστατικού προκειμένου να του απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα η UEFA, προβλέπει στην απόδειξη ρατσιστικής επίθεσης για πρώτη φορά μερικώς κεκλεισμένων των θυρών τιμωρία του γηπέδου, ενώ σε δεύτερη φορά τιμωρίας μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που το φαινόμενο έχει επαναληφθεί περισσότερες των δύο φορών, προβλέπεται αφαίρεση βαθμών και αποκλεισμός.

Η FIFA, προβλέπει σε περίπτωση που αποδειχτεί ενοχή πρόστιμο στο σύλλογο ύψους 30.000 ελβετικών φράγκων, αλλά και αποκλεισμό του θύτη από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο τουλάχιστον έτη.

Το καταστατικό της ΕΠΟ προβλέπει πρόστιμο και αποκλεισμό δύο ετών από τους αγωνιστικούς χώρους στο θύτη, ενώ στο σύλλογο προβλέπεται πρόστιμο τουλάχιστον 18.000 ευρώ και μερικώς κεκλεισμένων των θυρών τιμωρία του γηπέδου.

Επαναλαμβάνεται ότι οι ανωτέρω περιπτώσεις είναι οι προβλεπόμενες ποινές σε περίπτωση που κληθεί ο Παναθηναϊκός να λογοδοτήσει για τη ρατσιστική επίθεση, ενώ αποτελεί ελαφρυντικό η στάση του "τριφυλλιού" που τόνισε ότι αναζητά το δράστη του περιστατικού προκειμένου να του απαγορεύσει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :