Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ... «ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΟ!

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στην απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ξανά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών τουλάχιστον γι'αυτή την αγωνιστική, ενώ δε μπορεί ν'αποκλειστεί ότι και για τις επόμενες αγωνιστικές θα ισχύσει το ίδιο.

Τι σημαίνει αυτό; 

Αν και δεν υπάρχει για την ώρα κάποια επίσημη ενημέρωση, στον Παναθηναϊκό λένε πως η τιμωρία τους θα ισχύσει κανονικά από αυτή την αγωνιστική, οπότε θα... ξεχρεώσουν την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας τους σε αγώνα που καμία ομάδα δε θα έχει κόσμο στο γήπεδό της! 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων έγινε αυτόματα μία, και αυτή η μία να δούμε αν θα ισχύσει μόνο γι'αυτούς ή και πάλι για όλους! 

Περιμένουμε φυσικά και το αποτέλεσμα της έφεσής τους, που θα γελάσει κάθε πικραμένος αν γίνει κανένα... περίεργο με επιστροφή βαθμών ή μείωση χρηματικού προστίμου... Ποτέ μη λες ποτέ, αφού όλοι είδαμε τι έγινε με την ανατροπή της απόφασης για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στο ΑΣΕΑΔ μετά από... μήνες!

Κατά τ'άλλα, η football league που πέφτει το ξύλο της αρκούδας σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, συνεχίζεται κανονικότατα και με κόσμο στις εξέδρες! 

Ας περιμένουμε και τα... επίσημα όμως και τότε θα πούμε περισσότερα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :