Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΤΙΑ!



Από την στιγμή που οι τραυματίες στο Ρέντη είναι πλέον λίγοι και η διακοπή, έδωσε... ανάσες στην ομάδα, ο Βίτορ Περέιρα είχε την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο σε κάποιους τομείς με τους παίκτες του. Αφού δεν υπήρχαν αγωνιστικές δραστηριότητες λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, στο άμεσο διάστημα θα υπάρξουν και κάποιες... αλλαγές αναφορικά με την 11άδα με την οποία θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στα επόμενα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα ο Αλμπέρτο Μποτία ενδέχεται να βρεθεί στην αρχική 11άδα του Θρύλου τόσο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό όσο και σε αυτόν του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αυτές τις ημέρες έχει πέσει... πολλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο στον Ισπανό αμυντικό και ιδιαίτερα την Τρίτη και φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Περέιρα σκέφτεται την επιστροφή του Μποτία στην βασική 11άδα των ερυθρόλευκων, όπου θα τον παρατάξει μαζί με τον Σιόβα στους αγώνες που ακολουθούν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :