Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΟΛΑ ΓΙΑ... ΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ!



Τη νίκη και μόνο αυτή θέλει απόψε το βράδυ η Εθνική Ελλάδας στον αγώνα με την Ουγγαρία (21:45, ΝΕΡΙΤ, ΟΤΕ Sport1) στη Βουδαπέστη.

Αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Εuro 2016 θα χρειαστεί μόνο το τρίποντο. Στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της Ελλάδας, η "γαλανόλευκη" ψάχνει το... restart σύμφωνα με τα όσα είπαν και οι διεθνείς μας.

Η Ελλάδα καλείται να αφήσει την εποχή... Ρανιέρι πίσω της και να ψάξει το πρώτο της τρίποντο. Οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί ωστόσο αν δεν πάρει τη νίκη απόψε οι όποιες ελπίδες για την πρόκριση θα μειωθούν δραματικά.

Ο Μαρκαριάν προσανατολίζεται να ακολουθήσει το επιτυχημένο στιλ παιχνιδιού της Ελλάδας που την οδήγησε στις επιτυχίες ενώ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-3-3. Και αφού είναι το πρώτο παιχνίδι του 70χρονου τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής, η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει δεν είναι βέβαιη.

Ωστόσο η πιθανή ενδεκάδα είναι με τον Καρνέζη τερματοφύλακα, αριστερά στην άμυνα τον Σταφυλίδη και δεξιά τον Τοροσίδη. Στόπερ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος ενώ στη μεσαία γραμμή αναμένονται οι Παπαδόπουλος, Σάμαρης και Κονέ. Στην γραμμή κρούσης πιθανώς θα είναι οι Φετφατζίδης δεξιά, Χριστοδουλόπουλος αριστερά και Αθανασιάδης στην κορυφή.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρόκριση παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και ο τρίτος καλύτερος όλων των ομίλων.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Ρουμανία 10 (6-1)
Β. Ιρλανδία 9 (6-3)
Ουγγαρία 7 (4-3)
Φινλανδία 4 (4-5)
Νησιά Φερόε 3 (2-6)
Ελλάδα 1 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (13/6)

Φινλανδία-Ουγγαρία
Β. Ιρλανδία-Ρουμανία
Νησιά Φερόε-Ελλάδα

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :