Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

«ΜΕΛΙ» ΑΠΟ... ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Νικολό Μέλι εν όψει της αναμέτρησης της Εμπόριο Αρμάνι με τους πρωτοπόρους του έκτου ομίλου του ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας την Παρασκευή στο Μιλάνο.

Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που πηγάζουν από την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά και των κερδών από ενδεχόμενη νίκη, αναμένουν στην Εμπόριο Αρμάνι το ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο.

Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Νικολό Μέλι, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να πετύχουμε κάτι στο Top 16, καθώς εξαρτόμαστε κι από άλλες ομάδες και ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Σίγουρα πάντως ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ συμπαγής και ταλαντούχα ομάδα, με έναν μεγάλο κορμό Ελλήνων παικτών. Θα είναι σπουδαία υπόθεση να τους νικήσουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :