Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΕΚΕΙ... ΡΙΧΝΕΙ «ΓΕΦΥΡΕΣ» Ο ΑΦΕΛΑΪ!



Είναι σχεδόν σίγουρο πως το καλοκαίρι ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ολοκληρώνοντας το μονοετές συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, θα αναχωρήσει για... άλλες πολιτείες.

Μπορεί ο Περέιρα να του έδωσε ευκαιρίες, όμως ο Ολλανδός δεν δικαίωσε τον Πορτογάλο και, όπως και ο ίδιος δείχνει με δηλώσεις του στα ολλανδικά ΜΜΕ, ήδη αναζητά (ο μάνατζερ του Μίνο Ραιόλα) τον νέο του σταθμό, ρίχνοντας μάλιστα γέφυρες στην... Αϊντχόβεν.

«Σύντομα θα είμαι ελεύθερος. Μετά τη χειμερινή διακοπή, έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Και τώρα είμαι σε καλή κατάσταση. Σε ποια ομάδα θα μεταγραφώ; Γι' αυτό υπάρχει ο ατζέντης μου που κάνει περισσότερα. Είναι Μάρτιος ακόμα, άρα δεν ανησυχώ σχετικά με αυτό», τόνισε αρχικά ο Ολλανδός και συνέχισε:

«Η Αϊντχόβεν ήταν πάντα ένα φανταστικό κλαμπ με τρομερούς φιλάθλους. Η Αϊντχόβεν μπορεί επίσης να είναι μία επιλογή για μένα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :