Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΑΡΟΓΙΟ!



Η κόντρα μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και του Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την τουρκική ομάδα, καλά κρατεί.

Ο Πορτορικανός γκαρντ με δηλώσεις του μέσω της Primera Hora απάντησε στα όσα είπε ο Τσεμ Κινάι, μέλος του ΔΣ της Γαλατά, πως ο Αρόγιο αθέτησε τη συμφωνία που είχε με την ομάδα και έλεγε ψέματα για τις αργοπορημένες του πληρωμές.

«Η Γαλατά μιλάει πίσω από την πλάτη μου! Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη μου για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ προσπαθεί να διαδώσει τη φήμη ότι είμαι απείθαρχος και γι’ αυτό τιον λόγο εγκατέλειψα τη φετινή προσπάθεια. Όλα αυτά είναι ψέματα! Έπαιζα απλήρωτος για μήνες! Τους ζήτησα να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι για να λύσουμε το πρόβλημα όμως δεν μου απάντησαν. Το μόνο που έκανε η διοίκηση ήταν να μας δίνει υποσχέσεις. Δεν τις εκπλήρωσε ποτέ!», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Γαλατά, Κάρλος Αρόγιο, στην Primera Hora.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :