Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ... «ΜΑΜΟΥΘ» ΣΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ!



Σύμφωνα με Τούρκικα ΜΜΕ "μεγάλη" ομάδα της χώρας έχει προσεγγίσει ήδη τον μάνατζερ του Κώστα Σλούκα, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές να αγγίζουν το... 1.000.000 ευρώ. Kατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο, το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι... "γείτονες" βέβαια.

Φυσικά θα μετρήσει και η επιθυμία του παίκτη για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, γιατί μπορεί ο ίδιος να μην έχει αποκλείσει τίποτα, αλλά η ουσία είναι ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από το Λιμάνι, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.

Το... σίριαλ της ανανέωσης συμβολαίου του 25χρονου γκαρντ με τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια, καθώς και ομάδες της Ρωσίας ..."καλοβλέπουν" Έλληνες που αγωνίζονται στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Εμείς να σημειώσουμε απλά ότι ο Ολυμπιακός ξέρει πότε και πως θα κάνει την κίνησή του για τον Έλληνα γκαρντ και να τονίσουμε ότι τα ποσά που ακούστηκαν ότι ζήτησε ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό μέσω του μάνατζέρ του ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ...

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν τελικό με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και το ενδιαφέρον όλων είναι εκεί. Όλα τα άλλα... στην ώρα τους! 


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :