Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΓΙΩΤΑ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ... ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!



Καμία σημασία δεν έχει ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου σύμφωνα με την Κατερίνα Γιώτα, η οποία μίλησε στο "ΣΠΟΡFM 94,6" για την πρόκριση επί του Ηρακλή Κηφισιάς

Μόνο το Κύπελλο -ανεξαρτήτως αντιπάλου- βλέπει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την Κατερίνα Γιώτα, η οποία μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας της στον ημιτελικό κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η διεθνής κεντρικός των ερυθρόλευκων μίλησε για την πρόκριση στον τελικό, τονίζοντας πως δεν έχει σημασία ότι ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός, αφού ο Ολυμπιακός πρέπει να φανεί σοβαρός για να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε η Κατερίνα Γιώτα:

Για τη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς: «Το παιχνίδι μας βγήκε, πήγε πολύ καλά. Αύριο θα μπούμε εντελώς διαφορετικά. Ένας τελικός είναι πάντα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από οποιοδήποτε άλλο».

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο, δεδομένου ότι ο αντίπαλος του τελικού είναι ο Παναθηναϊκός: «Δεν έχει καμία σημασία. Έχουμε παίξει και στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όταν πηγαίνεις για τον τίτλο, δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Μόνο το να πάρεις την κούπα».

Για την παρουσία του Ηρακλή Κηφισιάς: «Το πάλεψαν, είχαν πολύ καλή εμφάνιση. Μιας και είναι η ομάδα που ήμουν από δύο χρόνια, τους εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στον στόχο τους που είναι η άνοδος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :