Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ... ΛΑΣΜΕ!



Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε στο Euroleague Greece για την ήττα της Αναντολού Εφές από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν και φέτος να πετύχουν κάτι σπουδαίο στη διοργάνωση.

Αναλυτικά...

Μπορεί οι Ντουσαν Ίβκοβιτς και Στράτος Περπέρογλου να ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, όμως η αναμέτρηση του φαληρικού γηπέδου ήταν ιδιαίτερη για έναν ακόμα παίκτη. Ο Στεφάν Λάσμε επέστρεψε για πρώτη φορά, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, στη χώρα μας. Κι αυτό σε ένα γήπεδο στο οποίο πραγματοποίησε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στους ερυθρόλευκους, δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Κυπελλούχους Τουρκίας στην ήττα με 86-75. Ο Γκαμπονέζος σέντερ, που μεταξύ άλλων ετοιμάζεται και για το AfroBasket 2015, όπου θα εκπροσωπήσει την Γκαμπόν, μίλησε για την ήττα της ομάδας του, αλλά και για τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της ομάδας που αγωνίζεται τώρα, αλλά και του Παναθηναϊκού.

Όλα ξεκίνησαν, όμως, από την αναμέτρηση που μόλις είχε ολοκληρωθεί "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι", ήταν τα πρώτα λόγια, για να προσθέσει ότι...

"ελέγχαμε το παιχνίδι για τρεις περιόδους. Όταν ο Ολυμπιακός συγκεντρώθηκε περισσότερο και επέβαλε τον ρυθμό του, εμείς χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Θα έλεγα πως κάναμε λάθη πρωτάρηδων και ήρθε η ήττα. Ήταν, όμως, ένα πολύ όμορφο παιχνίδι".

Μία απουσία που αναμενόταν να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση ήταν αυτή του Βασίλη Σπανούλη. Πόσο επηρέασε όμως; "Ήταν μεγάλη η απουσία του, αν και αυτό δεν φάνηκε. Περιμέναμε πως θα τους έλειπε πολύ στο παιχνίδι. Ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και γι' αυτό αξίζει τον σεβασμό όλων. Το ότι κέρδισε ο Ολυμπιακός χωρίς την παρουσία του ήταν πάρα πολύ σπουδαίο".

Ρωτήθηκε για τις διαφορές που υπάρχουν στην Αναντολού Εφές και τον Παναθηναϊκό. "Είχα όμορφες στιγμές εδώ, αλλά όλα είναι διαφορετικά τώρα. Είμαι σε μια διαφορετική ομάδα, όπου ο προπονητής είναι διαφορετικός, η ατμόσφαιρα εντός της ομάδας είναι διαφορετική. Όλα είναι διαφορετικά. Απλά χρειάζομαι χρόνο ώστε να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Είμαστε μια νέα ομάδα και το μόνο που θέλει είναι να νικάει για να βρίσκει ρυθμό με τον καιρό".

Όσο για τους ερυθρόλευκους, μόνο καλά λόγια είχε να πει "Ο Ολυμπιακός είναι πάντα σπουδαία ομάδα, φίλε. Έχει σπουδαία ιστορία και είναι πάντα μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague. Πιστεύω πως μπορεί και φέτος να κάνει... θόρυβο".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :