Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!



Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά του Youth League πριν από λίγες ημέρες από τη Σαχτάρ, αλλά οι αριθμοί τους ήταν εξαιρετικοί!

Ο Ολυμπιακός έχει... τεράστιο ποσοστό νικών τόσο στο Youth League όσο και στο Πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά έχει δώσει τη σεζόν 2014-15, 25 επίσημους αγώνες και μετράει 21 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στο Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί και μετά από 18 αγώνες, έχει να επιδείξει 17 νίκες και 1 ισοπαλία με την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

Στο Youth League οι παίκτες του Βασίλη Βούζα είχαν σε 7 αγώνες, 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει πλέον δυνατά στο Πρωτάθλημα έχοντας να δώσει άλλους 16 αγώνες! Η ομάδα έως το τέλος της σεζόν θα έχει 41 επίσημους αγώνες! Τόσα πολλά παιχνίδια δεν έχουν ομάδες της Super League, που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο!

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να "φτιάξει" παίκτες που θα μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα και σ' άλλες ομάδες της Super League και επιθυμία όλων είναι να παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο.

ΠΗΓΗ: football-academies.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :