Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ!



ΣΟΚ στην Εθνική! Τροχαίο με ταξί στην Ουγγαρία για τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη.

Οι διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού είχαν μείνει στη Βουδαπέστη προκειμένου να αναχωρήσουν σήμερα για τις χώρες των συλλόγων που αγωνίζονται με τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη να έχουν τροχαίο με ταξί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους, προκαλώντας τον θάνατο του οδηγού ταξί, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "contra.gr".

Οι παίκτες της Εθνικής διακομήσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι Φετφατζίδης και Μόρας μάλιστα έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση. Ο πρώτος έκανε ράμματα στο κεφάλι του, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατό του.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας".

Στη σχετική ενημέρωση ξεκαθαρίζεται πως δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους, καθώς αρχικά γράφτηκε πως ένας εκ των διεθνών νοσηλευόταν στην εντατική.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :