Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

«ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ»... ΦΑΛΚΑΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ



Να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ραδαμέλ Φαλκάο έχει αποφασίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Equipe».

Ο Κολομβιανός διεθνής επιθετικός που αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στους «κόκκινους διαβόλους» από τη Μονακό κάθε άλλο παρά έχει... ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Άγγλων και αναμένεται αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της περιόδου παρόλο που στη συμφωνία με τους Μονεγάσκους υπάρχει οψιόν για την κανονική απόκτησή του!

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ κατέληξαν στην απόφαση αυτή μετά την αδυναμία του πρώην παίκτη των Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει κάτι το αξιοπρόσεκτο ακόμα και απέναντι στους αμυντικούς της Πρέστον- ομάδα της League 1- στο πλαίσιο αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας!

Και σήμερα το πρωί -πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα- πήραν οριστικά την απόφαση να μην κινηθούν για την αγορά των δικαιωμάτων του, περιμένοντας ουσιαστικά να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Μονακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :