Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΜΕ... ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ! (ΡΗΟΤΟ)



Το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα προς… πολλούς αποδέκτες θέλησε να στείλει ο Αλέξης Αλεξανδρής.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού και συλλέκτης επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων (1997-2003) με τις δημόσιες τοποθετήσεις του αποδεικνύει περίτρανα για ποιο λόγο η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν διέθετε παίκτες με τόσο έντονη προσωπικότητα και... κατατρόπωνε τους αντιπάλους της με τόση ευκολία!

Συγκεκριμένα, ο Αλεξανδρής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Το σήμα στην καρδιά είναι μεγαλύτερο από το όνομα στην πλάτη» θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να αναδείξει το μεγαλείο του Θρύλου και να τονίσει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω από την ομάδα! Όποιο όνομα και αν διαθέτει...

Πολύ περισσότερο ο εκ των αγαπημένων της ερυθρόλευκης κερκίδας θέλησε να βάλει τους παίκτες που απαρτίζουν το τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού στην... «τσίτα» εν όψει των επερχόμενων καθοριστικών υποχρεώσεων που τους περιμένουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :