Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ... «ΔΩΡΑΚΙ» ΑΠ' ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΜΕ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! *VIDEO HIGHLIGHTS*



Με τρίποντο του Ράιν Τούλσεν σε νεκρό χρόνο, η... αδιάφορη Μάλαγα νίκησε με 93-90 την Εφές Αναντολού που στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε, «ισοφαρίζοντας» την κακή της απόδοση στο πρώτο. Στο 4-5 μαζί με Λαμποράλ οι Τούρκοι, που πλέον μόνο με θαύμα μπορούν να πιάσουν τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία. Ως εκ τούτου, η πρόκριση στα play offs μοιάζει... δεδομένη για το Θρύλο, που φυσικά κοιτάει... πολύ ψηλότερα!

Βέβαια, το τελευταίο που δείχνει ο Ολυμπιακός είναι να έχει... ανάγκη από δώρα, αλλά αφού μας... έκατσε το αποτέλεσμα δε μας χαλάει κιόλας!

Στα αγωνιστικά τώρα, την ώρα που ο εκπληκτικός Ερτέλ έδινε το ...φιλί της ζωής στην Εφές (ισοφαρίζοντας με τρίποντο στα 5’’ πριν τη λήξη), ήρθε ο εξίσου... «μαγικός» Τούλσον να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο σε… νεκρό χρόνο και να χαρίσει μεγάλη νίκη στην Μάλαγα !

Ένα αποτέλεσμα που… δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για τους Ανδαλουσιάνους (2-7), δεδομένου ότι αυτή ήταν μόλις η δεύτερή τους επιτυχία στο Top-16.

Απ’ την άλλη, όμως, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς μπλέκει για τα καλά, όσον αφορά την πρόκρισή της στα πλέι οφ, αφού παραμένει οριακά τέταρτη (4-5), μόλις μια νίκη πάνω από Λαμποράλ Κούτσα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο… λυτρωτής Τούλσον που είχε 25 πόντους, ενώ ο Στέφανσον είχε 15 και ο Κουζμίνσκας 13, με τον τραυματία Βασιλειάδη να μην αγωνίζεται.

Για τους Τούρκους στο δεύτερο μέρος πάλευε σχεδόν μόνος ο Ερτέλ που σταμάτησε στους 23, ενώ 14 προσέθεσε ο Κρστιτς.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 52-40, 63-60, 93-90

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης από την κάμερα της Nova ΕΔΩ


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :