Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΜΕ 13-1 ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ NOVA Η SUPER LEAGUE ΚΑΙ... 22-23/8 ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



H συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Λίγκας είναι σύμφωνη με τη συνέχιση της συνεργασίας με την Νοva για άλλα 2 χρόνια!

Όπως αναμένονταν σχεδόν όλες οι ομάδες της Λίγκας, στη μεσημεριανή συνεδρίαση τάχθηκαν υπέρ της επέκτασης της συνεργασίας με την Νοva για ακόμη δύο χρόνια. Δηλαδή από το 2017 έως το 2019. Από τις 14 ομάδες που ψήφισαν οι 13 είπαν «ναι» και μόνο η Ξάνθη ήταν αρνητική στη συνέχιση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Ο Παναθηναϊκός απουσίαζε, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου, λόγω της εκπροσώπησης από τον Μάκη Γκαγκάτση. Πάντως ο ίδιος εμφάνισε μια επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ κ. Αγγελίδη όπου εξέφραζε την αντίρρηση του για την επέκταση. Θυμίζουμε ότι στις συνεδριάσεις του συνεταιρισμού δεν ψηφίζουν πλέον ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα. Φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον το ποια θα είναι η επόμενη... τηλεοπτική μέρα για το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» που δεν συμμετέχουν πλεον σε Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για τη Nova και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τη μεθεπόμενη σεζόν. Ήδη τα σενάρια τόσο για... στέγη στον ΟΤΕ TV, όσο και στον ΣΚΑΪ, έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Επίσης ερωτηματικό αποτελεί και η στάση του ΠΑΟΚ που για άλλη μια φορά το... παρών-απών(αφού δεν ψήφισε παρά την επιστολή που εμφανίστηκε) δεν ξεκαθάρισε το τοπίο. Πάντως δεν αποκλείεται και ο ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 να βρεθεί εκτός Nova, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Από κει και πέρα στη σύσκεψη συζητήθηκε και το αίτημα του Εργοτέλη ώστε να πέσουν μόνο δύο ομάδες στην Football League και να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση! Πάντως απόφαση δεν πάρθηκε, αλλά η διοίκηση της Λίγκας τόνισε προς τους ανθρώπους του Κρητικού συλλόγου ότι θα πρέπει να μιλήσουν με την ΕΠΟ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Μποροβήλος: Και στην προηγούμενη επέκταση αρχικά διαφωνούσαν!

Αποχωρώντας από το Δ.Σ, ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα αφού αρχικά ξεκαθάρισε πως η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα πρόκειται να γίνει στις 23 Αυγούστου. 

Από κει και πέρα ο πρόεδρος της Λίγκας και του Αστέρα Τρίπολης τοποθετήθηκε ως εξής:

Για την επέκταση της συνεργασίας με την Nova: «Οι 13 ομάδες αποφάσισαν να συνεχιστεί η συνεργασία. Η Ξάνθη εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για νέα ενημέρωση και ο ΠΑΟΚ διαφώνησε αρχικά καθώς θέλει πιο λεπτομερή ενημέρωση για το ιντερνετικό στοίχημα και το τίμημα της επέκτασης της σύμβασης. Πάντως να θυμίσω πως και στην επέκταση της προηγούμενης σύμβασης υπήρχαν ομάδες που ήταν απ' έξω και προχώρησαν στην πορεία στην κεντρική διαχείριση. Άλλωστε μιλάμε για το 2017 καθώς ως τότε υπάρχει συμβόλαιο με την Nova».

Για την δικαίωση του Παναθηναϊκού για το ηχητικό: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο και δεν μπορούσε να κριθεί τόσο εύκολα. Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τα πρακτικά αλλά μιλάμε για το cd. Έτσι έγινε το δικαστήριο και το θέμα ξεκαθάρισε. Το ξαναλέω όμως ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο και έπρεπε να δούμε πως θα κινηθούμε».

Για την πρόταση του Εργοτέλη: «Το κάθε μέλος του συνεταιρισμού μπορεί να κάνει προτάσεις και να βάζει ζητήματα, αλλά θυμίζω ότι ήδη υπάρχει μια προκήρυξη που μιλάει για 16 ομάδες και έχει ήδη εγκριθεί. Οπότε είναι και θέμα της ΕΠΟ τι θα κάνει πλέον». ​

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :