Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Η Κ13 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!



Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του "Rodos Kinghts Cup".

Την 2η θέση στο "Rodos Kinghts Cup" που "φιλοξενήθηκε" από την Πέμπτη έως την Κυριακή στη Ρόδο κατετάγη η Κ-13 του Ολυμπιακού. Η ομάδα μας έφτασε στον τελικό όπου ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ αφήνοντας όμως πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική της παρουσία. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά έχοντας σε 5 αγώνες, 4 νίκες και μια ήττα. Οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν με 11-0 τον Φοίβο, με 4-1 τον Απόλλων Σμύρνης, με 5-0 τον Αστέρας Παστίδας και με 2-1 την Μπεσίκτας στον ημιτελικό.

Το γκολ της ομάδας μας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Σουρλής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φώτης Παπαπαναγής σημείωσε μετά από την ολοκλήρωση του τουρνουά: "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Στόχος μας ήταν να παίξουμε για να αποκτήσουμε πολύτιμες εμπειρίες και οι αγώνες που δώσαμε ήταν δυνατοί και έτσι πετύχαμε τον στόχο".

Η αρχική σύνθεση της ομάδας μας στον τελικό: Ηλιάδης, Λαζαρίδης, Τζόρβας, Τιμολέων, Θεοδωρόπουλος, Γούλας, Ιακωβίδης, Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Σουρλής. Κεραμίδας. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν και οι: Βουγιουκλάκης, Πολύδωρος, Καψιώτης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :