Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΜΠΗΚΕ Ο ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕ... ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2 *VIDEOS*



O Πανιώνιος με τρία σουτ προηγήθηκε... 2-0, αλλά ο MVP Τσόρι με την είσοδο του... μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό, έβαλε και γκολάρα (το πρώτο ο Μήτρογλου), με τους ερυθρόλευκους να φεύγουν τελικά από την Πλατεία με το 2-2.

Ο Πανιώνιος κράταγε στα χέρια του τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που θα τον έσωζε και μαθηματικά, όμως η είσοδος του Τσόρι άλλαξε τα πάντα και ήταν βασική αιτία που οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες!

Κολοβός και Μπουμάλ τα γκολ των Νεοσμυρνιωτών που για μία ώρα έδειχναν να... κρατούν τους τρεις βαθμούς που θα τους έσωζαν και μαθηματικά, αλλά... λογάριαζαν χωρίς το ταλέντο του Αργεντίνου παικταρά του Θρύλου.

Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση στην οποία οι ερυθρόλευκοι μείωσαν και με προσωπικό... σόλο διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες στο τέλος για τους παίκτες του Περέιρα, δοκάρι στο 90' ο Μπενίτες.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Το γεγονός πως στο πρώτο 20λεπτο ο Ολυμπιακός είχε 6 τελικές και ο Πανιώνιος μία, με ένα άστοχο σουτ του Κολοβού, τα έλεγε... όλα για την εικόνα του ματς, μόνο που ο... Πανιώνιος ήταν τελικά αυτός που άνοιξε το σκορ! Στο 25` ο Μπακασέτας (φοβερό γλίστρημα Σαντάνα στη φάση!) άνοιξε υπέροχα στα δεξιά στον Μπουμάλ, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε στον Κολοβό που πλάσαρε άψογα τον Μέγιερι για το 1-0! Ο Ολυμπιακός των 9(!) νέων προσώπων στη βασική του 11άδα είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών με Φουστέρ, Μήτρογλου και Φορτούνη, αλλά τον... τιμώρησε η μπάλα!

Παρά το... μούδιασμα από το "κρύο" γκολ, οι ερυθρόλευκοι ανέκτησαν εκ νέου τα ηνία του αγώνα, μόνο που είχαν γίνει πλέον... προβλέψιμοι, έχοντας την κατοχή, αλλά χωρίς να απειλούν ουσιαστικά, ενώ ο Πανιώνιος περίμενε. Έτσι έμεινε το 1-0 ως το ημίχρονο με τον Περέιρα να βάζει και τον Τσόρι στο 45` στη θέση του τραυματία Μποτία.

Ο Ολυμπιακός είχε στο δεύτερο μέρος να προσπελάσει το αμυντικό τείχος του Πανιωνίου, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μια... φλύαρη υπεροχή και τον Πανιώνιο να εκπλήσει και πάλι και να κάνει το 2-0! Πάλι στην κόντρα, ο Φούντας από αριστερά βρήκε τον Κολοβό, ο οποίος με πανέξυπνη πάσα έβγαλε μόνο του τον Μπουμάλ που πλάσαρε με τη σειρά του για το 2-0! Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο αντέδρασαν, αλλά ...ισοφάρισαν μέσα σε δυο λεπτά, παρόλο που στο 64` ο Μέγιερι πήγε να βάλει το... αυτογκολ της χρονιάς!

Στο 66` λοιπόν ο Μήτρογλου, που είχε χάσει ευκαιρία ένα λεπτό πριν, μείωσε σε 2-1 και στο 68` ο MVP των ερυθρόλευκων, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, με καταπληκτική ατομική ενέργεια και σουτ (ξεκίνησε από τη σέντρα!) έκανε το 2-2 (η μπάλα βρήκε και στον Τασουλή). Η είσοδος του Αργεντίνου "μαέστρου", αλλά και του Μπενίτες, είχε απελευθερώσει τον Ολυμπιακό που πίεζε για τρίτο γκολ αλλά στο 89` ο Φορτούνης έχασε το τετ-α-τετ και στο 90+1` ο Μπενίτες σημάδεψε οριζόντιο δοκάρι, με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (77’ Σιώπης), Χατζηισαϊας, Φούντας, Κολοβός (71’Καθάριος) , Μπακασέτας (61’ Γιάννου).

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Ρισβάνης, Βλάχος, Γκέζος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μποτία (45’ Τσόρι), Σαντάνα, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (58’ Μπενίτες), Φουστέρ (72’ Ντοσεβί), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Ρομπέρτο, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Διαμαντάκος.


Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Nova...

Το 1-0 του Κολοβού ΕΔΩ

Το 2-0 του Πανιώνιου ΕΔΩ

Το 2-1 του Μήτρογλου ΕΔΩ

Το 2-2 του Τσόρι ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :