Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ 2004 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ... ΛΑΜΠΟΥΝ! *VIDEOS*



Η πιο πετυχημένη εθνική στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού συνεχίζει να συγκεντρώνεται και να... γοητεύει! Αυτό έκανε και στην Κύπρο με το... χορταστικό 6-1.

Με τα περισσότερα αστέρια του έπους της Πορτογαλίας με όλους εκείνους που το καλοκαίρι του 2004 έβγαλαν μια ολόκληρη χώρα στους δρόμους και φυσικά με τον πρωτομάστορα Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο η Ελλάδα έδωσε μια ακόμη... παράσταση!

Επί Κυπριακού εδάφους, αντιμετώπισε την εθνική ομάδα της Κύπρου του 2004 όπου ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων παίκτες που άφησαν το στίγμα τους και στα Ελληνικά γήπεδα όπως ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο Γιαννάκης Οκκάς, ο Μάριος Χριστοδούλου, ο Γιασεμάκης Γιασουμής και ο Γιώτης Εγκωμίτης!

Το ιστορικό αυτό παιχνίδι έγινε μετά από πρωτοβουλία του «αιώνιου» αρχηγού της Ελλάδας και MVP εκείνου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος με την ιδιότητα του Ευρωβουλευτή σήμερα μαζί με την Κύπρια Ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους αποφάσισαν να γίνει η αναμέτρηση που έχει ως στόχο την συλλογή χρημάτων για τους "Εθελοντές Γιατρούς".

Φυσικά σε τέτοια παιχνίδι το τελευταίο που μετράει είναι το αποτέλεσμα αλλά για την ιστορία η «χρυσή» Εθνική Ελλάδας πήρε τη νίκη με το ευρύ 6-1!

Για τους... ήρωες του Ρεχάγκελ σκόραραν δύο φορές ο Γιαννακόπουλος και από μια ο Χαριστέας, ο Καραγκούνης, ο Καφές και ο Λάκης. Το γκολ της Κύπρου πέτυχε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Στην Κύπρο δεν βρέθηκαν ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο Γιώργος Γεωργιάδης που είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, αλλά και οι δύο εν ενεργεία από εκείνη την ομάδα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του και ο Κώστας Κατσουράνης του Ατρόμητου.

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Καψής, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καραγκούνης, Βρύζας.

Έπαιξαν και οι: Χαλκιάς, Καφές, Γκούμας, Νταμπίζας, Βενετίδης, Λάκης, Κατεργιαννάκης.

Κύπρος: Παναγιώτου, Θεοδότου, Λουκά, Οκκαρίδης, Γεωργίου, Σατσιάς, Καϊάφας, Εγκωμίτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου.

Έπαιξαν και οι: Μορφής, Ηλία, Ελευθερίου, Λάμπρου, Μιχαήλ, Νεοφύτου, Αριστοκλέους, Γιασεμάκης, Κονναφής, Δασκαλάκης.

Δείτε τα βίντεο του "BallaComCy":





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :