Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ 42ο ΜΕ... ΤΕΣΣΑΡΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-0 *VIDEOS*



Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά τον 42ο τίτλο του πρωταθλητή στην ένδοξη ιστορία του και συνεχίζει ακάθεκτος προς νέες επιτυχίες!

Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του εφετινού πρωταθλήματος της Super League, ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά και πανηγύρισε τον 42ο τίτλο του πρωταθλητή, στη μακρά και γεμάτη τίτλους ιστορία του! Η ομάδα που έχει συνδέσει το όνομά της με τις επιτυχίες, ο Ολυμπιακός μας, δεν χρειαζόταν καν θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Λεβαδειακό, για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι», παρόλα αυτά, έπαιξαν ξανά για τη νίκη, μπροστά στο κοινό τους. Ήθελαν, μπροστά στον «ερυθρόλευκο» λαό, να δείξουν ξανά ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Και το έδειξαν, επικρατώντας με 4-0 .

Σε μία αγωνιστική περίοδο κατά την οποία ο Θρύλος δεν ήταν πάντοτε στην πρώτη θέση (βρέθηκε μέχρι και πέντε πόντους πίσω, στη δεύτερη θέση), οι ποδοσφαιριστές του κ. Περέιρα επέδειξαν μέταλλο πρωταθλητή, θέληση και πάθος και συνεχίζοντας να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο «στα κόκκινα», κατάφεραν να ανέβουν εκεί όπου τους αξίζει να βρίσκονται: Στην ΚΟΡΥΦΗ! Οι στόχοι δεν τελειώνουν ποτέ, όμως. Το νταμπλ είναι μπροστά μας, μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου και οι υποχρεώσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Μόνο τότε οι πανηγυρισμοί θα κορυφωθούν. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει και όλους τους τίτλους που έχει μπροστά του. Αυτό και θα κάνει!

Στο παιχνίδι της 31ης αγωνιστική, κόντρα στον Λεβαδειακό, ο κ. Περέιρα παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1 και τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας και Μαζουακού. Ο Μιλιβόγεβιτς με τον Εντινγκά ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι, ενώ μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο, ήταν ο Ντομίνγκεζ. Ο Ντοσεβί έβγαινε από δεξιά, ο Χάρα έβγαινε από αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Χόρχε Μπενίτες. Τον Παραγουανό νεαρό άσο πλαισίωνε συχνά στην επίθεση ο Χάρα.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να μην επιτρέψει στην ομάδα μας να πάρει τον απόλυτο έλεγχο της κατοχής. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο καλές φάσεις ανήκαν στους φιλοξενούμενους. Το βάρος της ομάδας του Άκη Μάντζιου ήταν να κλείσει -κατά το δυνατόν- τους χώρους και περισσότερο στον Ντομίνγκεζ. Η αποβολή του Σηφάκη στο 26’ άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς. Η ομάδα μας ήταν ούτως ή άλλως καλύτερη και πιο οργανωμένη, παρότι δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 34’ η κατοχή της μπάλας ήταν στο 60%-40% υπέρ του Θρύλου, γεγονός που καταδείκνυε το ότι η ομάδα μας είχε πάρει για τα καλά τον έλεγχο του αγώνα. Η επιβράβευση ήρθε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου,με το γκολ του Ντομίνγκεζ. Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν πολύ πιο συμπαγής και προσπάθησε ακόμη περισσότερο να κλείσει χώρους και να μην απειληθεί. Ο Ντοσεβί ήταν ο «δημιουργός» της φάσης του δεύτερου γκολ, αν και αυτό προήλθε από φάουλ. Το κέρδισε ο ακραίος μέσος της ομάδας μας και έδωσε την ευκαιρία σε «Τσόρι» και Μπενίτες να το πραγματοποιήσουν. Το 3-0 ήρθε λίγο μετά, στο 60’, με πρωταγωνιστές πάλι τους Μπενίτες και «Τσόρι» και οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι παίζοντας μαζί έχουν πολλά ακόμη να προσφέρουν στον Ολυμπιακό.

Λίγο νωρίτερα είχε μπει στο ματς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, κάνοντας την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Θρύλου! Αρχικά έπαιξε ως δεξί εξτρέμ, όμως στη συνέχεια πέρασε δεξί μπακ, όταν βγήκε ο Σαλίνο και μπήκε ο Φορτούνης. Αμέσως μετά βγήκε και ο Μπενίτες, για να περάσει στο ματς ο Μήτρογλου και το γήπεδο χειροκρότησε θερμά! Ο Φορτούνης και ο Χάρα έβγαιναν λίγο προς τα άκρα, ενώ πιο κεντρικά έπαιζαν οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς και Ντομίνγκεζ. Η ομάδα μας, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα, ήταν ιδιαίτερα επιθετική. Στο τέλος ήρθε ακόμα ένα γκολ για την ομάδα μας, με σκόρερ τον Κώστα Φορτούνη! Ο νεαρός μέσος, με πλασέ μέσα από την περιοχή, έγραψε το 4-0 υπέρ του Θρύλου, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο (66’ Φορτούνης), Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί (60’ Ελαμπντελαουί), Χάρα, Μπενίτες (67’ Μήτρογλου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Μπουσταμάντε (29’ Στρατηλάτης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ (80’ Τριποτσέρης), Πουλίδο, Τομάς, Ζίτο, Γιακουμάκης, Μαχαίρας (63’ Μάγκας), Στάθης.

Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Νova...

Το 1-0 του Τσόρι ΕΔΩ

Το 2-0 του Μπενίτες ΕΔΩ

Το 3-0 του Τσόρι ΕΔΩ

Το 4-0 του Φορτούνη ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :