Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο... ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΙΔΟ!



Πανευτυχής που παίζει ξανά ποδόσφαιρο και μάλιστα στην Ευρώπη είναι ο Άλαν Πουλίδο.

Ο Μεξικανός επιθετικός συνεχίζει να απασχολεί τους δημοσιογράφους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το ESPN των ΗΠΑ έστειλε την δημοσιογράφο από τη Βενεζουέλα, Ευγενία Κάρολι, στη Λιβαδειά για μια συνέντευξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πουλίδο:

«Ποτέ δεν το φανταζόμουν. Δούλευα σκληρά για έξι-επτά μήνες και δεν έπαιζα. Στο ντεμπούτο μου νικήσαμε και σκόραρα, ήταν σαν ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά ο Μεξικανός φορ.

Για το μαρτύριό του: «Ηταν δύσκολο. Δεν είχα σταματήσει ποτέ για τόσο καιρό να παίζω ποδόσφαιρο. Αλλά ανταμείφθηκα και παίζω στην Ευρώπη».

Για την παραμονή του στην Ιταλία: «Ήταν καλά. Ένιωθα σαν το σπίτι μου. Προσαρμόστηκα στην Ιταλία, είναι πανέμορφη χώρα».

Για την κόντρα του με την Τίγκρες: «Πάντα κρατούσα θετική στάση, παρά τα προβλήματα. Εμπιστευόμουν τους δικηγόρους μου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, καθώς πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη».

Για αυτό που έμαθε από την περιπέτειά του: «Όλες οι μάχες μπορούν να κερδηθούν. Να μην χάνουμε την ελπίδα μας, να είμαστε πάντα αισιόδοξοι».

Για τον Λεβαδειακό: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα. Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος που παίζω ποδόσφαιρο, αυτό που ήθελα».

Για την προετοιμασία του στην Ιταλία: «Προπονήθηκα σκληρά. Έκανα προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Αυτό με βοήθησε πολύ, καθώς όπως είδατε, έπαιξα 90 λεπρά, μετά από οκτώ μήνες απραξίας».

Για τους στόχους του: «Δεν θέλω να σκέφτομαι μακροπρόθεσμα για άλλα πρωταθλήματα και μεγαλύτερες ομάδες. Ζω τη στιγμή. Τώρα πολεμάω με τον Λεβαδειακό».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :