Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η ΑΤΑΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό "FIVΕ", με αφορμή τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (21:45, ΝΕΡΙΤ), απάντησε στο ερώτημα αν θα έπαιρνε ποτέ μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των "πράσινων", αφού ξεκαθάρισε ότι δε θα πήγαινε ποτέ σε άλλη ελληνική ομάδα, πόσω μάλλον στον "αιώνιο" αντίπαλο, εξέφρασε την άποψη ότι αν ποτέ φορούσε τα ερυθρόλευκα, οι οπαδοί του "τριφυλλιού" θα τον αποδοκίμαζαν με τον χειρότερο τρόπο!

"Δε θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό! Εξάλλου δε θα πήγαινα σε καμία άλλη ομάδα εκτός του Παναθηναϊκού. Πάντως, αν πήγαινα στον Ολυμπιακό, είμαι σίγουρος ότι θα με αποδοκίμαζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο!", παραδέχθηκε ο Διαμαντίδης.

Παράλληλα, ο αρχηγός του ΠΑΟ αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ πρόταση από το NBA αλλά και πως δεν έχει τα προσόντα να παίξει σε αυτό το επίπεδο.

"Δεν είχα καμία πρόταση από το ΝΒΑ, αλλά ακόμα και αν είχα θα έλεγα όχι. Θεωρώ ότι δεν έχω τα προσόντα για να βρίσκομαι εκεί", δήλωσε και συνέχισε:

"Τα χρόνια έχουν περάσει και το βλέπω στο σώμα μου. Πλέον δουλεύω πολύ στο θέμα της φυσικής κατάστασης για να μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις της ομάδας", κατέληξε χωρίς να πει αν στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τη φανέλα του.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :