Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΣΤΟ ΣΕΦ!



Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Πασκουάλ απέδειξε ότι πέρα από οτιδήποτε άλλο σέβεται τον αντίπαλο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net", κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των ερυθρόλευκων, ζήτησε να επισκεφθεί τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και έδωσε συγχαρητήρια σε κάθε μέλος της ομάδας για τη νίκη και την πρόκριση στο φάιναλ φορ!

Παρά το προφανές κακό κλίμα στην πλευρά των Καταλανών – με εξαίρεση τον αρχηγό Χουάν Κάρλος Ναβάρο κανείς άλλος παίκτης δεν μίλησε – η χειρονομία του Πασκουάλ εξέπληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Ολυμπιακό και την διοίκηση της ομάδας.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδύλιας; “Απέδειξε ότι όχι μόνο είναι ένας εξαιρετικός κόουτς, αλλά ένας εξαιρετικός άνθρωπος”.

Μετά από λίγο, όταν η Μπαρτσελόνα βγήκε από το γήπεδο, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού που ακόμα πανηγύριζαν, χειροκρότησαν και τους φιλοξενουμένους, όπως σας εχουμε ενημερώσει.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :