Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ»



Ο εκ των σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Μανιάς, τόνισε πως η ομάδα του έκανε ένα μεγάλο ματς για να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Ανάμεσα στα άλλα ο Μανιάς τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς κάναμε ένα πολύ μεγάλο ματς για να κερδίσουμε. Ήμασταν έτοιμοι στην κάθε ευκαιρία και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Πρωταρχικό ρόλο στο γήπεδο για εμάς έχουν οι αντεπιθέσεις. Έχουμε γρήγορους παίκτες και προσπαθούμε να το αξιοποιήσουμε αυτό. Σήμερα ήταν έτσι η στρατηγική μας και μας βγήκε. Έχουμε μία δύσκολη έδρα για όλες τις ομάδες. Τα μεγάλα παιχνίδια κάνουν τους παίκτες και εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να τα παίξουμε. Σκοράρω και εγώ αλλά και οι πιο πολλοί παίκτες. Έχουμε βάλει και πολλά γκολ ως ομάδα».

Για την φάση του γκολ του ο Μιχάλης Μανιάς σχολίασε: «Πήγα να σουτάρω. Δεν πήγα να κάνω σέντρα. Οι περισσότεροι γκολκίπερ περιμένουν την σέντρα. Αυτό μου ήρθε στο μυαλό και το έκανα απευθείας. Σαν στόχο μας έχουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο θα κρίνει πολλά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :