Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ... ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!



Το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων να ...ασχοληθούν με εχθρούς και αντιπάλους στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Αρχικά, τα... "άκουσε" ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και στη συνέχεια του μπασκετικού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φωνάζοντας εν χορώ τα γνωστά... συνθήματα.

Έπειτα, η Θύρα 7 "ασχολήθηκε" με τον Σταύρο Κοντονή, με δύο διαφορετικά συνθήματα, τα οποία ακούστηκαν για αρκετή ώρα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με αυτό τον τρόπο, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τάχθηκαν υπέρ της στάσης της ΠΑΕ για τις ενέργειες του υφυπουργού Αθλητισμού και έστειλαν... μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι δε συμφωνούν με τα μέτρα και τις αποφάσεις που θα παρθούν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, αυτά τα συνθήματα αποτελούν συνέχεια της ανακοίνωσης που είχε βγάλει πριν λίγες μέρες η Θύρα 7 και με την οποία είχε στραφεί κατά του υφυπουργού αθλητισμού, με αφορμή την απαγόρευση στους οπαδούς της ομάδας να βρεθούν στη Ριζούπολη για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :