Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΤΣ... ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ!



Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την από την άλλη μεριά του Ατλαντικού που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο Κρις Κόουπλαντ μαχαιρώθηκε σε club, με τον Πέρο Αντιτς να εμπλέκεται στο περιστατικό!

Χαμός φαίνεται πως έγινε σε club στη Νέα Υόρκη. Οι Ιντιάνα Πέισερς βρίσκονται εκεί, καθώς θα αντιμετωπίσουν τους Νικς, με τον Κρις Κόουπλαντ (πρώην παίκτης των Νικς) και τη γυναίκα του να βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν.

Η κατάσταση, όμως, ξέφυγε, με τον φόργουορντ των Πέισερς αλλά και τη σύζυγο του να τραυματίζονται από μαχαίρι!

Στο ίδιο μαγαζί ήταν και οι Πέρο Άντιτς - Τάμπο Σεφολόσα. Οι παίκτες των Χοκς κατηγορούνται για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης την ώρα του περιστατικού (αρνήθηκαν να απομακρυνθούν όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να παρέμβουν στο σκηνικό) και παραμένουν υπό κράτηση.

Η κατάσταση του Κόουπλαντ και της συζύγου του δεν είναι ακόμα γνωστή... Ο καυγάς προέκυψε ύστερα από μια διαφωνία που είχε ο φόργουορντ των Πέισερς με θαμώνες του μαγαζιού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :