Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ... ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΟΠΑΔΟ



Μικροεπεισόδιο με τον Παϊτίμ Κασάμι και οπαδό του Πανιωνίου υπήρξε την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι επιβιβάζονταν στο πούλμαν με σκοπό να αποχωρήσουν από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Αρχικά ο Ελβετός διεθνής μέσος είχε γίνει πόλος έλξης για αρκετούς μικρούς οπαδούς του Πανιωνίου που θέλησαν να πάρουν ένα αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Την στιγμή που ο Κασάμι έμπαινε στο πούλμαν, ένας οπαδός των "κυανέρυθρων" προέβη σε ένα ρατσιστικό σχόλιο για την καταγωγή του 22χρονου μέσου (κατάγεται από την Αλβανία), ο οποίος κοντοστάθηκε, γύρισε και με τα μάτια του "έψαχνε" να βρει τον... δράστη.

Ο οπαδός του Πανιώνιου συνέχισε να προκαλεί τον Κασάμι, ωστόσο η έγκαιρη παρέμβαση των ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας αλλά και αυτών του Ολυμπιακού, έδωσε τέλος στο επεισόδιο, πριν η αστυνομία απομακρύνει τον συγκεκριμένο οπαδό από το σημείο.

Κατόπιν στο πούλμαν επιβιβάστηκαν τα διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού και ο Βίτορ Περέιρα, με την αποστολή των ερυθρόλευκων να αποχωρεί δίχως κανένα πρόβλημα από τη Νέα Σμύρνη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :