Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ «ΦΕΤΦΑ»



Στο προσκήνιο βρίσκεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Γιάννης Φετφατζίδης στον Ολυμπιακό, όμως σημαντικό ρόλο φαίνεται πως παίζει το χρέος της Τζένοα από τη μεταγραφή του διεθνούς μέσου.

Αρκετά σενάρια έχουν... κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Γιάννης Φετφατζίδης στον Ολυμπιακό, λόγω του χρέους της Τζένοα από τη μεταγραφή του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με τη "SportDay", από τα 4 εκατ. ευρώ της οφειλής, οι Ιταλοί έχουν δώσει ένα μικρό ποσό και εκκρεμεί η οριστική απόφαση της FIFA, η οποία θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση για την αποπληρωμένη του χρέους στον ιταλικό σύλλογο.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η διοίκηση της Τζένοα και για αυτό τον λόγο προσπάθησε να παραχωρήσει κάποιον ή κάποιους παίκτες στους ερυθρόλευκους. Μάλιστα, είχε αναπτυχθεί μία φήμη πως μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών ήταν και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, όχι ο Φετφατζίδης, όπως είχαμε αναφέρει.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται αμετακίνητοι και θέλουν τα χρήματα της μεταγραφής. Επίσης, άνθρωποι που γνωρίζουν τα δεδομένα δεν προβλέπουν να προκύψει και θέμα επιστροφής του «Φέτφα» το καλοκαίρι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :