Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!



Έναν πιστό φίλο στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, φαίνεται πως βρήκαν στον Αστέρα Εξαρχέιων, αφού ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων ανταποκρίθηκε γι'ακόμη μία φορά στις ανάγκες του ιστορικού συλλόγου, όσον αφορά σε ενδυματικό υλικό, μπάλες κλπ.

Όπως είναι φυσικό οι "μελανόλευκοι" αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω επιστολής, την οποία και υπογράφουν ο πρόεδρος του Αστέρα Εξαρχείων, Ανδρέας Μαζαράκης και ο Γενικός Γραμματέας, Παρασκευάς Μηλιώνης.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

"Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ από τον ιστορικό ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ στην ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. και τον Μεγάλο Φίλο του τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Για μια ακόμη φορά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος του ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του ΑΣΤΕΡΑ. Κάλυψε ανάγκες άμεσες του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ενδυματικό υλικό, μπάλες, κλπ.

Χρόνια τώρα ο Ευάγγελος Μαρινάκης στέκεται δίπλα στον Αστέρα και στις ανάγκες του, ιδιαίτερα στα Τμήματα Καλαθοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου και Ακαδημιών και τα Γυναικεία Τμήματα του Συλλόγου μας όταν αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία για χρόνια. Τα «Παραπολιτικά» και το «Μετρό» κοσμούσαν τη φανέλα του Συλλόγου μας.

Φίλτατε κύριε Πρόεδρε, ο Σύλλογος μας, η Δ.Ε., οι αθλητές και ο κόσμος των Εξαρχείων σε θεωρούμε Φίλο της πολύπαθης γειτονιάς μας και του ιστορικού μας Συλλόγου και σε ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς.

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Ιωάννη Βρέτζο και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Κατερίνα Μυλωνά, για το ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή σας".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :