Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«ΜΠΛΕΚΟΥΝ» ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ!



Κάθε άλλο παρά... απαρατήρητη έχει περάσει η φετινή σεζόν που κάνει ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, με τον Τύπο της Σερβίας να... «μπλέκει» ακόμα και το όνομα του Ολυμπιακού!

Αναμφίβολα, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με τη φετινή χρονιά που κάνει στον Ερυθρό Αστέρα συγκαταλέγεται στους πιο βελτιωμένους παίκτες της Ευρώπης. Έτσι, δείχνει... εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει ο Σέρβος «γίγαντας» στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, με τα ΜΜΕ της Σερβίας να έχουν αρχίσει ήδη τη… μεταγραφολογία, όπου εκτός από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρεται και το όνομα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Μαριάνοβιτς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα «Mozzasport», όπου αποκάλυψε το ενδιαφέρον πέντε ομάδων –χωρίς να αποκαλύψει πάντως κάποιο όνομα- για τον πελάτη του, τονίζοντας όμως πως προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το NBA.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εν λόγω ιστοσελίδας, οι Μπακς είναι αυτοί που έχουν στείλει σκάουτερ για να τον παρακολουθούν.

«Προτεραιότητα του Μαριάνοβιτς μετά το τέλος της φετινής σεζόν είναι να πάει στο NBA. Ήδη πέντε ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον, ωστόσο καμία περίπτωση δεν έχει προχωρήσει. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της χρονιάς», ήταν η δήλωση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :