Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΕ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ!



Θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης βρέθηκε ο Τζέιμς Γκιστ κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος, όπως ενημέρωσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός το ΕΣΚΑΝ.

Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό!

Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε την «πράσινη» ΚΑΕ πως ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος, ύστερα από το σχετικό έλεγχο που έγινε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας!

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς το καλοκαίρι του 2011 και αφότου είχε υπογράψει στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ μετά την Παρτίζαν, είχε βρεθεί θετικός στην ουσία THC, η οποία βρίσκεται στην ινδική κάνναβη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :