Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ...



Την ώρα που φήμες θέλουν την Άρσεναλ να ...ψάχνεται για τον Κώστα Μανωλά, ο μάνατζερ του διεθνή αμυντικού ξεκαθαρίζει πως δεν γνωρίζει κάτι και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να... χτυπήσουν την πόρτα της Ρόμα.

Πολλά γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες για πιθανό ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Κώστα Μανωλά, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Μάλιστα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου κάνουν λόγο για επικείμενη πρόταση των «κανονιέρηδων» προς τη διοίκηση της Ρόμα της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ.

Ο μάνατζερ του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com" τονίζοντας πως ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι σχετικό με αυτές τις φήμες, έκανε σαφές πως ο Κώστας ΜΑνωλάς είναι ευχαριστημένος στη γείτονα χώρα και ξεκαθάρισε πως αν ο αγγλικός σύλλογος (ή οποιοσδήποτε άλλος) θέλει να κινηθεί για τον «πελάτη» του, θα πρέπει να... απευθυνθεί στη διοίκηση των Ρωμαίων!

«Ρωτήστε τον Σαμπατίνι εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Ο Κώστας είναι παίκτης της Ρόμα και όποιος τον θέλει θα πρέπει να μιλήσει με την ομάδα πρώτα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του στη Serie A και προσωπικά περίμενα να τα πάει καλά. Αν και είναι νεαρός ο Μανωλάς έχει συσσωρευμένη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στο Champions League με τον Ολυμπιακό και έχει συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ. Η Ρόμα πλήρωσε πολλά γι’ αυτόν και αυτό σημαίνει πως έχουν πολλές προσδοκίες από αυτόν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του εκπροσώπου του Μανωλά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :